Pauso alaien eguna / Raquel Díaz Reguera; [itzulpena, Iker Allende Sopelana] - Díaz Reguera, Raquel (Narval, 2017)
Gaur goizean pauso alaiak sortzeko botak jantzi ditut. bota horiei abestea, putzuetan igeri egitea eta espaloietan zirriborroak margotzea gustatzen zaie, eta beti-beti joan nahi dudan lekura eramaten naute.