Londresko misterioa / Bjorn Sortland ; marrazkigilea, Trond Bredesen ; itzultzailea, Iraitz Urkulo - Sortland, Bjorn (Arte ikertzaileak (Ibaizabal), 2017)
David eta haren familia Londresen daude oporretan. Egonaldia oso atsegina izaten ari da, aspaldiko ezagun batek laguntza eskatzen dien arte anaia zertan dabilen jakiteko. David eta osaba William inoiz hasi behar izan ez zuten ikerketa batean murgilduko dira.