Irakasle-gelako oihuaren kasua - Friedrich, Joachim; Markuleta, Gerardo; Valverde, Mikel (Bilbao : Giltza, 2011)
Ikastetxera atezain berri bat iritsi eta berehala, Txarli & Company detektibe taldeak beste misterio-kasu bati ekin behar izan dio. Txarliren ustez, behintzat, bi gertaerak lotuta daude. Izan ere, harrezkero, ikastetxean gauza bitxiak gertatu dira, beti atezaina tartean dagoela. Gainera, etxean garrasi izugarriak entzuten dira...
10 urtetik aurrera (berdea)
Jat. izenb.: 4 1/2 Freunde und der Schrei aus den Lehrerzimmer
Keywords: Misterioa; Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura