Irakasle-gelako oihuaren kasua / Joachim Friedrich ; ilustrazioak, Mikel Valverde ; itzulpena, Gerardo Markuleta - Friedrich, Joachim (Lau lagun eta erdi (Giltza), 2011)
Ikastetxera atezain berri bat iritsi eta berehala, Txarli & Company detektibe taldeak beste misterio-kasu bati ekin behar izan dio. Txarliren ustez, behintzat, bi gertaerak lotuta daude. Izan ere, harrezkero, ikastetxean gauza bitxiak gertatu dira, beti atezaina tartean dagoela. Gainera, etxean garrasi izugarriak entzuten dira...