Irakasleen epidemia misteriotsuaren kasua / Joachim Friedrich ; [ilustrazioak, Mikel Valverde ; itzulpena, Yolanda Arrieta] - Friedrich, Joachim (Lau lagun eta erdi (Giltza), 2011)
Txarli & Company agentziako kideak eta haien ikaskide guztiak, baita Bad Boys petralak ere, txangoan joan dira landa aldera, Erdi Aroko gotorleku batera. Zorionez, Xarmant txakurra eramatea lortu dute. Gazteluan, inork zergatik ez dakiela, ikasleekin etorritako irakasleak gaixotu egiten dira, banan-banan, eta guztiek pozoitze-sintomak dituzte... Txarlik ez du uste dena kasualitatea denik, eta berriz ere, bere detektibe-senari jarraituko dio. Beste kasu bat argitu beharko du!