Interneteko krokodiloaren kasua - Friedrich, Joachim; Markuleta, Gerardo; Valverde, Mikel (Bilbao : Giltza, 2010)
Kasu ilunak argitzeko duen zaletasunak eraginda, Txarli & Company detektibe-agentziak beste abentura bat biziko du. Orain Interneten iragartzen dituzte beren zerbitzuak. Hala ere, Estefi azkarrak nahaste-borraste ederrean sartuko du taldea.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jat. izenb.: 4 1/2 Freunde und das krokodil im Internet
Keywords: Misterioa; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura