Ondo lo egin, panpina! - Iñurrieta, Uxoa; Bielinsky, Claudia ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Bila ezazu panpinarekin ohe goxo-goxo bat lotarako. Jaso azal-hegalak eta ikusi nor dagoen azpian!
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb. Au dodo doudou!
Keywords: Loa; Panpinak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura