Ondo lo egin, panpina! / Claudia Bielinsky ; [itzultzailea, Uxoa Iñurrieta Urmeneta] - Bielinsky, Claudia (Aurkitu (Ibaizabal), 2016)
Bila ezazu panpinarekin ohe goxo-goxo bat lotarako. Jaso azal-hegalak eta ikusi nor dagoen azpian!