Komikia : euskal komikia 1975-2017 = El cómic vasco / [testuak et koordinatzaileak, Kike Infame, Mikel Begoña ; berbaurrea, Juan Manuel Díaz de Gereñu] - Infame, Kike (Bizkaiko Foru Aldundia, Euskara eta Kultura Saila, 2017)
Liburu hau euskal komikigintzari buruzko erakusketa zela-eta sortu zen; erakusketa hori Bizkaiko Foru Liburutegian egon zen 2017ko irailaren 14tik urriaren 28ra. Kike Infamek eta Mikel Begoñak 1975. urtetik aurrera euskal komikiari egin dioten azterketaren emaitza nagusia dugu gure esparru geografiko txikian binetaren arloan egin diren argitalpen eta jardueren ugaritasuna. Katalogo honen arduradunek makina bat ekimen eta ekintza anitzen inguruko hainbeste informazio batu dute, ezen oparotasun-ustea, jariotasun geldiezina bailitzan, agerikoa den.