Lasterketa demokratikoa : antxintxiketan - Ian Nose ([S.l.] : Ahabi comics, 2017)
Pablo lokatz pila baten sartuta dabil, Albert lasaitu egin da eta Mariano eta Pedrok badirudi dena kontrolpean dutela. Zer ekarriko digu azken urtetako lasterketa demokratiko zirraragarrienak?
2. Abarka miragarriak!
Keywords: Umorea; Komikiak; Helduentzako Literatura; Komikiak