EdFramed 3 - Ian Nose ([S.l.] : Ahabi comics, 2018)
EdFramed 3. denboraldiko ondorengo komiki tirak Interneteko hainbat plataformatan argitaratu ziren egunero 2015eko irailak 14 eta 23a bitartean
Keywords: Umorea; Komikiak; Helduentzako Literatura