EdFramed 3 / [testua eta marrazkiak] Ian Nose - Ian Nose (Ahabi comics, 2018)
EdFramed 3. denboraldiko ondorengo komiki tirak Interneteko hainbat plataformatan argitaratu ziren egunero 2015eko irailak 14 eta 23a bitartean