EdFramed 2 - Ian Nose ([S.l.] : Ahabi comics, 2016)
EdFramed 2. denboraldiko ondorengo komiki tirak Interneteko hainbat plataformatan argitaratu ziren egunero 2015eko urtarrilaren 15a eta martxoaren 13a bitartean
Keywords: Umorea; Komikiak; Helduentzako Literatura