EdFramed 2 / [testua eta marrazkiak] Ian Nose - Ian Nose (Ahabi comics, 2016)
EdFramed 2. denboraldiko ondorengo komiki tirak Interneteko hainbat plataformatan argitaratu ziren egunero 2015eko urtarrilaren 15a eta martxoaren 13a bitartean