Komun barruan - Smet, Marian De; Meijer, Marja; Euba, Peru (Donostia : Hiria, 2004)
Ane komunera joan da, atea ez dabil ondo eta barruan gelditu da...
5-7 urte (urdina)
Op Slot
Keywords: Amak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak