Komun barruan / Marian De Smet ; irudiak, Marja Meijer ; [euskarazko itzulpena, Peru Euba] - Smet, Marian De (Haurren aurrenak (Hiria), 2004)
Ane komunera joan da, atea ez dabil ondo eta barruan gelditu da...