EdFramed 1 - Ian Nose ([S.l.] : Ahabi comics, 2016)
EdFramed 1. denboraldiko ondorengo komiki tirak Interneteko hainbat plataformatan argitaratu ziren egunero 2011ko azaroak 21 eta 2012ko urtarrilaren 14a bitartean.
Keywords: Umorea; Komikiak; Helduentzako Literatura