EdFramed 1 / [testua eta marrazkiak] Ian Nose - Ian Nose (Ahabi comics, 2016)
EdFramed 1. denboraldiko ondorengo komiki tirak Interneteko hainbat plataformatan argitaratu ziren egunero 2011ko azaroak 21 eta 2012ko urtarrilaren 14a bitartean.