Punki : 1989-2008 - Dueso, Antton; Elustondo, Miel Anjel (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2012)
Komiki liburu honetan, Punkik euskal munduko haurren artean izandako traszendentzia ikusirik, Bilboko Desclée argitaletxeak istoriotxoen aukeraketari eta bost nobelen argitalpenari bide eman die, antologia bat denaren baitan. Ez dira bildu Punkiren abentura zoro guztiak, baina bai horien eredu diren hainbat eta hainbat, pertsonaiak iraun zuen ia hogei urte haietan jasandako garapenaren erakusgarri.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura