Mamua ikastetxean - Knister; Rieger, Birgit; Urmeneta, Juan Luis (Madrid : Bruño, 2010)
Kika biziki pozik dago: ikasgelan irakurketa gau zirraragarria pasako du! Baina gauzak korapilatu egingo dira Danik, nahi gabe, Hektor dragoi txikiari deitzen dionean eta Kikaren ikastetxean, gauean, zarata izugarri batzuk entzuten direnean... Glupssss! Ikasgeletan mamuren bat egongo al da? Kikaren abentura berri bat, oraingoan txikitxoentzat!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli und die Zaubernacht im Klassenzimmer
Keywords: Magia; Sorginak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak