Mamua ikastetxean / Knister ; [marrazkiak, Birgit Rieger ; itzulpena, Juan Luis Urmeneta] - Knister (Kika supersorgina eta Dani, 2010)
Kika biziki pozik dago: ikasgelan irakurketa gau zirraragarria pasako du! Baina gauzak korapilatu egingo dira Danik, nahi gabe, Hektor dragoi txikiari deitzen dionean eta Kikaren ikastetxean, gauean, zarata izugarri batzuk entzuten direnean... Glupssss! Ikasgeletan mamuren bat egongo al da? Kikaren abentura berri bat, oraingoan txikitxoentzat!