Arditutakoak / [gidoia] Mikel Begoña ; [marrazkiak] Adur Larrea - Begoña, Mikel (Bertsolari aldizkaria, 2017)
Adur Larrea marrazkilariak eta Mikel Begoña gidoigileak egin dute Arditutakoak. Dokumentazio lan polita egin dute Ipar Ameriketako euskal artzaien inguruan, eta euren bertsoak hartu dituzte gidoiaren ardatz gisa. Historioa Western eta Road Movie arteko hibrido bat da, euskal ukitu nabarmenarekin eta bizi-bizia. "Marmitako western" generoaren barruan kokatu dugu (agian geuk sortu dugu generoa, ez gaude ziur).