Puerto Ricon ere egiten du euria - Ian Nose ([S.l.] : Ahabi comics, 2018)
Iraila da Puerto Ricon eta urtero bezala, urakanei aurre egiteko gertatu beharra dago. Zer nolako indarrarekin etorriko ote da oraingoa?
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura