Puerto Ricon ere egiten du euria / [testua eta marrazkiak] Ian Nose - Ian Nose (Ahabi comics, 2018)
Iraila da Puerto Ricon eta urtero bezala, urakanei aurre egiteko gertatu beharra dago. Zer nolako indarrarekin etorriko ote da oraingoa?