Iraganera bidaia : Andoain, 3615. urtean - Audikana Ansa, Ainara; Verdejo Aranguren, Jon; Aiertza Zabala, Ainhoa; Andoain. Udala (Andoain : Andoaingo Udala, 2015)
Andoain, 3615. urtean. Ikastetxean, Historiako klasean, denboraren makinaren bitartez, Joanek, Junek, Martinek eta Gurutzek 1615 urteko Andoainera bidaiatuko dute eta estualdi batean baino gehiagotan sartuko dira. Andoain eta Tolosaren arteko liskarrak eta Andoain hiribildu gisa nola sortzen den ezagutuko du laukoteak.
Azalaren atzealdean: Andoaindarrak 400: 1615-2015
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Komikiak; Andoain -- Historia -- Komikiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura