Iraganera bidaia : Andoain, 3615. urtean / [gidoilariak, Jon Verdejo Aranguren, Ainhoa Aiertza Zabala ; marrazkilaria, Ainara Auidikana Ansa] - Audikana Ansa, Ainara (Andoaingo Udala, 2015)
Andoain, 3615. urtean. Ikastetxean, Historiako klasean, denboraren makinaren bitartez, Joanek, Junek, Martinek eta Gurutzek 1615 urteko Andoainera bidaiatuko dute eta estualdi batean baino gehiagotan sartuko dira. Andoain eta Tolosaren arteko liskarrak eta Andoain hiribildu gisa nola sortzen den ezagutuko du laukoteak.