Aljebra - Durán, Luis; Jimenez, Edorta; Ugarte, Antxon ([Bergara] : Ultzegin : Millaka, 2007)
Istorioa bi garaitan kokatuta dago, gaur egunean eta Erdi Aroan. Duránek magia, fantasia arturikoa, sinbolismoa, poesia eta beste mila gauza nahasten ditu obra bitxi honetan
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura