Aljebra / [egilea] Luis Durán ; hitzaurrea, Edorta Jimenez ; euskaratzea, Antxon Ugarte - Durán, Luis (Ultzegin : Millaka, 2007)
Istorioa bi garaitan kokatuta dago, gaur egunean eta Erdi Aroan. Duránek magia, fantasia arturikoa, sinbolismoa, poesia eta beste mila gauza nahasten ditu obra bitxi honetan