Alokairuan : alokairuan pisu ikaragarrietan bizi garenon komiki bilduma - Goñi, Pernan ([Bilbao] : Pernan Goñi, 2010)
Zure pisu-kideak ez dituzu aukeratzen. Baietz uste duzu, baina ez, kalte gutxien egiten dizuna aukeratzen duzu. Asko konpartituko duzue elkarrekin eta azkenean zure familia bilakatzen diren pertsonak dira. Disfuntzionala seguruenik, baina familia. Guztiok konpartitu izan dugu pisua eta pertsonaia eta egoerak erraz gogora ditzakegu: maniaduna, garbiketa txandak, islamdar integrista, burdinazko sarjentua, masokista menpekoa, tb igandeak, buruaskia, etxean hotzegi dagoelako tabernetara joatea, neskalagun irudikaria duena, berez izorratzen diren gailuak, janaria lapurtzen dizuna... Guzti hori da "Alokairuan".
Laguntzaileak: Eusko Jaurlaritza. Kultura Saila ; Gaur8 ; TMEO
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura