Glup : itsaso urdinaren azpitik / egilea, Daniel Piqueras Fisk - Piqueras Fisk, Daniel (Narval, 2018)
Xare uretan jaio zen. Itsasoak txiki-txikia zenetik erakarri du, eta ozeanoaren barrenak eta bertan bizi diren izaki ezezagunak ezagutu nahi izan ditu. Glup-ek haurtzarotik helduarorako igarotzea kontatzen du: "bildungsroman-a" komiki formatuan