Inoiz ez - Duhamel, Bruno; Elustondo, Miel Anjel; Muro, Gregorio ([Urnieta] : Harriet Ediciones, 2018)
Itsasoak eta haizeak jana, urtetik urtera labarra atzera ari da, erremediorik gabe atzera, eta berarekin daramatza paisaia eta etxebizitzak. Herriko alkateak mehatxurik gorrienean dauden auzokide guztiak babestea lortu du. Guztiak, bat izan ezik: laurogeita hamar urteko emakume bat, udal-agintariei kontra egiten tematua dagoena. Madeleinek katuarekin eta senar zenduaren oroitzapenarekin bizi nahi du bere etxean. Madeleinek uko egiten dio arriskua ikusteari. Arrazoi sendoz: Madeleine itsu baita jaiotzatik.
Letra larria
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura