Argitxoren lehen hitzak - Euskal Herriko Ikastolen Elkartea; Baztarrika, Belen; Arregi, Nerea; Torres, Iker; Morente, Enrique; Respaldiza, Juanjo; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea (Donostia : Euskal Herriko Ikastolen Elkartea, 2019)
Irakurketa-idazketa prozesuaren lehen pausoak ematen laguntzeko jolasa.
4-8 urte
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Jolas didaktikoak