Argitxoren lehen hitzak / proiektuaren arduraduna, Belen Baztarrika ; koordinazioa, Nerea Arregi ; diseinua eta argazkiak, Iker Torres ;ilusrazioak, Enrike Morente ; aholkularitza, EHIko HH-LH taldea ; hizkuntza-aholkularitza, Juanjo Respaldiza ; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea - Baztarrika, Belen; Arregi, Nerea; Torres, Iker; Morente, Enrique; Respaldiza, Juanjo (: Euskal Herriko Ikastolen Elkartea, 2019)
Irakurketa-idazketa prozesuaren lehen pausoak ematen laguntzeko jolasa.