Argitxo Euskal Herrian - Euskal Herriko Ikastolen Elkartea; Baztarrika, Belen; Arregi, Nerea; Torres, Iker; Morente, Enrique; Respaldiza, Juanjo; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea (Donostia : Euskal Herriko Ikastolen Elkartea, 2019)
Euskal Herriaren irudia duen puzzle honetan pertsonaia ezagunak (Argitxo, Olentzero...), monumentu esanguratsuak, herriak eta hiriak, mendiak eta ibaiak... aurkituko dituzu. Zein ezagutzen dituzu? Argitxo ere ezkutatu egin zaigu irudian, Euskal Herriko hainbat tokitan, gainera. Ea lortzen duzun aurkitzea!
5 urtetik aurrera
Keywords: Hezkuntza jolasak; Euskal kultura; Euskal Herria -- Geografia; Jolas didaktikoak