Argitxo Euskal Herrian / proiektuaren arduraduna, Belen Baztarrika; koordinazioa, Nerea Arregi; diseinua eta argazkiak, Iker Torres; ilusrazioak, Enrike Morente; aholkularitza, EHIko HH-LH taldea; hizkuntza-aholkularitza, Juanjo Respaldiza; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea - Baztarrika, Belen; Arregi, Nerea; Torres, Iker; Morente, Enrique; Respaldiza, Juanjo (: Euskal Herriko Ikastolen Elkartea, 2019)
Euskal Herriaren irudia duen puzzle honetan pertsonaia ezagunak (Argitxo, Olentzero...), monumentu esanguratsuak, herriak eta hiriak, mendiak eta ibaiak... aurkituko dituzu. Zein ezagutzen dituzu? Argitxo ere ezkutatu egin zaigu irudian, Euskal Herriko hainbat tokitan, gainera. Ea lortzen duzun aurkitzea!