Euskal Herriko atlas geopoetikoa. / [idatziak, Mixel Etxekopar ; argazkiak, Patxi Laskarai ; musika, Jean-Christian Hirigoyen eta Micel Etxekopar ; soinu hartzeak, Pierre Vissler] - Etxekopar, Mixel; Hirigoyen, Jean-Christian; Vissler, Pierre; Laskarai, Patxi (ZTK, 2019)
Esku artean duzun liburu hau Euskal Herriko Atlas geo-poetikoaren 2. tomoa duzu. Zazpi herritan egin ditugun egonaldietako emaitza duzu, 2017. eta 20196. urte artean: Senpere (Lapurdi), Arano (Nafarroa), Gamarte (Behe Nafarroa), Otxandio (Bizkaia), Bilbo, Zazpi kale (Bizkaia), Ataun (Gipuzkoa) eta Izarra (Araba). Lau lagun, hiru egun, bi beharri, bi begi, herri bat. Argazkilari bat, soinu hartzaile bat eta bi musikari-kalakari. Herrian berean, egun hauetan berean ikusi, entzun eta sortu dugunetik egina duzu, ehunez ehun.Nolabait geo-poetikoki erraiteko: - 2 CD: zinema beharrientako -Argazkiak: berak mintzo -Hitzak: jakiteko Eta züek heben, orain, lekuko.