Carmen Calvo : ametsa akabatzea (1969-2019) : Carmen Calvoren hiztegi baterako = Carmen Calvo : matar al sueño (1969-2019) : para un diccionario de Carmen Calvo - Calvo Sáenz de Tejada, Carmen; Torre, Alfonso de la; Hitzurun Hizkuntz Zerbitzuak; Kutxa Fundazioa (Donostia : Kutxa Fundazioa, 2019)
Kubo-kutxa aretoko "Carmen Calvo: Ametsa akabatzea (1969-2019) erakusketak artistaren lanaren konplexutasunari zehar begirada bat ematea proposatzen du. 1969tik 2019ra bitarteko lanak biltzen dira erakusketan: margolanak, eskulturak, marrazkiak, argazkiak, collageak, liburu esku hartuak, instalazioak eta filmazio lanak. Alfonso de la Torre erakusketako komisarioak, Carmen Calvoren hiztegi heterodoxo bat proposatzen du argitalpen honetan. Erakusketa 2019ko otsailaren 8tik maiatzaren 5era egin zen.
Testua euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez
Keywords: Calvo, Carmen -- Erakusketak; Artea- -- XX-XXI. m.- -- Erakusketak; Monografiak