Carmen Calvo : ametsa akabatzea (1969-2019) : Carmen Calvoren hiztegi baterako = Carmen Calvo : matar al sueño (1969-2019) : para un diccionario de Carmen Calvo / [testuak, eta komisaiotza, Alfonso de la Torre ; itzulpenak, Hitzurun Hizkuntz Zerbitzuak ; koordinazioa, Ereiten Kultur Zerbitzuak] - Calvo Sáenz de Tejada, Carmen (Kutxa Fundazioa, 2019)
Kubo-kutxa aretoko "Carmen Calvo: Ametsa akabatzea (1969-2019) erakusketak artistaren lanaren konplexutasunari zehar begirada bat ematea proposatzen du. 1969tik 2019ra bitarteko lanak biltzen dira erakusketan: margolanak, eskulturak, marrazkiak, argazkiak, collageak, liburu esku hartuak, instalazioak eta filmazio lanak. Alfonso de la Torre erakusketako komisarioak, Carmen Calvoren hiztegi heterodoxo bat proposatzen du argitalpen honetan. Erakusketa 2019ko otsailaren 8tik maiatzaren 5era egin zen.