Mulan - Hori-Hori; Walt Disney Company (Bartzelona : Beascoa, 1999)
Disneyren marrazki bizidunen film klasikoak komikietan.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Mulan
Keywords: Komikiak; Filmetan oinarritutako liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ausardia; Haur eta Gazteentzako Literatura