Nire lehen animaliak - Gey, Eva María (Oiartzun : Edibook, 2019)
Presta zaitez oihana, baserria, itsaspeko mundua eta zooa esploratzeko eta bidean era guztietako animalia harrigarriak ezagutzeko! Liburu honek 8 soinu zirraragarri eta animalia ugari dakartza eta, horregatik, irakurle txikienentzako guztiz egokia da.
Ataririk gabeko alea. Datuak azaletik hartuak
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura