Nire lehen animaliak / [ilustrazioak, Eva María Gey] - Gey, Eva María (Liburu soinuduna (Edibook), 2019)
Presta zaitez oihana, baserria, itsaspeko mundua eta zooa esploratzeko eta bidean era guztietako animalia harrigarriak ezagutzeko! Liburu honek 8 soinu zirraragarri eta animalia ugari dakartza eta, horregatik, irakurle txikienentzako guztiz egokia da.