Nire lehen hitzak - Gardner, Andrew (Oiartzun : Edibook, 2019)
Presta zaitez hondartza, hiria, lorategi bat eta etxe bat esploratzeko eta bidean era guztietako gauza harrigarriak ezagutzeko! Liburu honek 8 soinu zirraragarri eta hitz dibertigarri ugari dakartza eta, horregatik, irakurle txikienentzako guztiz egokia da.
Ataririk gabeko alea. Datuak azaletik hartuak
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Alfabetoak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura