Nire lehen hitzak / [ilustrazioak, Andrew Gardner] - Gardner, Andrew (Liburu soinuduna (Edibook), 2019)
Presta zaitez hondartza, hiria, lorategi bat eta etxe bat esploratzeko eta bidean era guztietako gauza harrigarriak ezagutzeko! Liburu honek 8 soinu zirraragarri eta hitz dibertigarri ugari dakartza eta, horregatik, irakurle txikienentzako guztiz egokia da.