Altzairuzko emakumeak - Kalaka Komunikazio Parekidea (: [Argia], 2016)
Zumarragako Arcelor Mittal lantegia ixtera zihoala jakin zutenean, langileen emazte, ama eta ahizpek "Altzairuzko emakumeak" taldea osatu zuten. Dokumental honek emakume adoretsu hauen borroka azaltzen du, lantegia ez ixteko borrokak emakumeen arteko elkartasuna eta elkarlana ere sustatu ditu.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Jatorrizko izenburua: The act of killing
Keywords: Baliabide digitalak; Langile-mugimendua -- Urretxi - Zumarraga; Emakume langileak -- Urretxu - Zumarraga; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak