Ni Ali naiz - Lewis, Clare ([?], 2013)
Dokumental honek azaltzen du Muhammad Ali inoizko boxeolaririk onenaren ibilbidea. Bertan lekukotza asko jasotzen dira "hurbilekoenak eta aurkari izandakoenak", baina azpimarratzekoak dira Muhammad Alik etxean, bere seme-alabekin-eta, grabatu zituen zinta magnetofonikoak. Bere kirol bizitzako mugarriak ere hotxe daude: Erromako Olinpiar Jokoak, Sonny Liston, Joe Frazier, George Foreman... Ahaztu barik Muhammad Ali militante eta sinboloa, beltzen alde eta Vietnamgo gerraren kontra.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak