Nori - Paya, Xabier; Gallego, Patxi (Andoain : Bertsolari liburuak, 2019)
Behin Arantzazun kode gisa asmatua, patentatuz gero a ze produktua! Erosle faltan ez da euskal merkatua... Nori saldu diote euskara batua?
Keywords: Bertsolaritza; Umorea; Komikiak; Helduentzako Literatura