Nori / [testuak] Xabi Paya ; [marrazkiak] Patxi Gallego - Paya, Xabier (Bertsolari aldizkaria, 2019)
Behin Arantzazun kode gisa asmatua, patentatuz gero a ze produktua! Erosle faltan ez da euskal merkatua... Nori saldu diote euskara batua?