Teknopolis : iruzurraren aurkako hesiak : 2019ko denboraldia, abenduak 7 (: EITB, 2019)
Zientziaren historian jazo diren iruzurrei begiratu diegu. Zerk bultzatzen ditu ikerlartzaileak gezurra esatera? Ze mekanismo ditu zientziak gezurrak antzemateko? Erantzun bila UPV/EHU-ko irakasleengana eta ikertzaileengana jo dugu. Ondorio argi bat atera dugu: ez da batere erraza zientziari ziria sartzea!
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Baliabide digitalak; Telesaioak