Teknopolis : iruzurraren aurkako hesiak / zuzendariak, Nagore Rementeria, Iñaki Leturia; ekoizleak, Elhuyar eta EITB (Teknopolis (Elhuyar Fundazioa), 2019)
Zientziaren historian jazo diren iruzurrei begiratu diegu. Zerk bultzatzen ditu ikerlartzaileak gezurra esatera? Ze mekanismo ditu zientziak gezurrak antzemateko? Erantzun bila UPV/EHU-ko irakasleengana eta ikertzaileengana jo dugu. Ondorio argi bat atera dugu: ez da batere erraza zientziari ziria sartzea!