Tximeletak hondartzan - Zugasti, Maixa; Alonso, Aitziber (Donostia : Erein, 2019)
Uda bat. Bost egun. Tximeletak, Zarauzko hondartza amaigabean, eta, bi neskato, itsas-ertzean, olatuekin jolasean, ametsetan... Mundua ezberdina da aitonak oparitutako argazki-kameratik ikusita: mahastiak, margoak, altxorrak... Uda bat. Bost egun. Tximeletak, Zarauzko hondartza amaigabean, eta, bi lagun, itsaso urdinari begira, ametsetan.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Adiskidetasuna; Oporrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak